Ljetni tečajevi engleskog i njemačkog

Odavno je poznato da intenzivno učenje stranih jezika jest najuspješnije učenje.

Tijekom srpnja Vodnikova organizira ljetni intenzivni tečaj engleskoga i njemačkoga jezika, na svim razinama znanja. Nastava se odvija 5x4 nastavna sata tjedno (4 nastavna sata dnevno, u popodnevnim satima, od ponedjeljka do petka) i tečaj traje malo manje od 4 tjedna.

Naši kvalitetni programi, visoko kvalificirani profesori i njihov integrirani pristup, te učinkovite metode poučavanja, suvremeni nastavni materijali i tehnološko-didaktička nastavna pomagala jamče uspješno (korisno i zabavno) učenje, usvajanje jezika s lakoćom i na prirodan način, što omogućuje sigurnost i samopouzdanje u izražavanju. Naša nastavna metoda omogućuje paralelno učenje svih četiriju jezičnih vještina: govora, pisanja, čitanja i slušanja s razumijevanjem. A važna je i činjenica da ćete za manje od mjesec dana završiti cijeli jedan modul učenja od 70 nastavnih sati.

Predviđeni početak tečaja: 2. srpnja 2018.

 

Termin nastave: 17 do 20.25 sati.
Školarina: 2.290,00 kn, plativo: kod upisa: cijeli iznos odjednom ili karticom u 3 obroka.
Upisi počinju 4. lipnja 2018.,
Vodnikova 12, prvi kat lijevo, soba 102
od ponedjeljka do četvrtka: 8 do 20 sati
petkom: 8 do 16 sati.

Ako ste početnik/ca, upisujete se u prvi modul učenja.
Ako imate predznanje, molimo vas da na web stranici www.vodnikova.hr riješite test (Online testiranje) i potome odaberete termin za usmeni dio testiranja, kako bismo vas mogli svrstati u vama odgovarajući modul/stupanj učenja.  

 

Škola stranih jezika Vodnikova 65 godina inovacije, znanja i iskustva