23. kolovoz 2019.

ONLINE UPIS ŠTEDI VAŠE VRIJEME

Postupak upisa vrlo je jednostavan

Kliknite Online testiranje i upisi (žuto polje, desno). Registrirajte se. Na svoju e-mail adresu dobit ćete aktivacijski link za potvrdu registracije, kliknite taj link i prijavite se u sustav testiranja i upisa.

a) Ako ste početnik odaberite UPIS U PRVI MODUL, jezik i termin, pogledajte predložak za uplatnicu, ugovor i upisnicu. Uplatite navedeni dio školarine i, ako vam je moguće, pošaljite nam potvrdu o uplati na e-mail uplate@vodnikova.hr. Kada dobijemo potvrdu o uplati, šaljemo vam obavijest da ste upisani.

b) Ako imate predznanje:
1. Odaberite RJEŠAVANJE TESTA i jezik. Test ima više dijelova (modula). Svaki dio ima 15 pitanja, a dopušteno vrijeme je 7 minuta. Zato molimo da test rješavate u miru.
    Potrebno je najmanje 10 točnih odgovora za prelazak s prvoga dijela testa na drugi, i tako dalje. Kada na nekom dijelu testa imate manje od 10 točnih odgovora, test je tada gotov i odlazi u
    našu bazu testova, a sustav vama nudi odabit termina i načina usmenog dijela testiranja (osobno u Vodnikovoj ili telefonom).
2. Ako ste odabrali usmeni u Vodnikovoj, upisujete se nakon usmenoga, osobno u Vodnikovoj, prvi kat lijevo, soba 102,
3. Ako ste odabrali usmeni telefonom, profesor Vodnikove nazvat će vas u odabranom terminu i kratko s vama razgovarati na odabranom jeziku.
    Nakon usmenoga profesor određuje modul u koji se možete upisati, a vi potom u web aplikaciji odabirete termin koji vam odgovara.
    Kliknite UPIS U MOJ MODUL, odaberite termin, pogledajte predložak za uplatnicu, ugovor i upisnicu.
    Kada dobijemo potvrdu o uplati (ako vam je moguće, pošaljite nam potvrdu o uplati na e-mail uplate@vodnikova.hr), šaljemo vam obavijest da ste upisani.

Škola stranih jezika Vodnikova 65 godina inovacije, znanja i iskustva