25. svibanj 2018.

Zaštita osobnih podataka: Centar za strane jezike d.d.

Centar za strane jezike d.d.

Zagreb, Vodnikova 12

ZAŠTITA OSOBNIH PODATKA

 

Voditelj obrade: Centar za strane jezike d.d.

U postupku obrade osobnih podataka i zaštite pojedinca u pogledu obrade osobnih podataka i pravila povezanih sa slobodnim kretanjem osobnih podataka Centra za strane jezike (u daljnjem tekstu: Centar), voditelj obrade obveznik je primjene Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (dalje u tekstu: Opća uredba).

Osobne podatke fizičkih osoba Centar obrađuju zakonito, pošteno i transparentno.

Obrađuju se samo primjereni i relevantni osobni podatci, i to isključivo u posebne, izričite i zakonite svrhe te se dalje ne obrađuju na način koji nije u skladu s tim svrhama.

Osobni podatci koje Centar obrađuju točni su te se po potrebi ažuriraju. Osobni podatci koji nisu točni bez odlaganja se brišu ili ispravljaju.

Centar osobne podatke obrađuju isključivo na način kojim se osigurava odgovarajuća sigurnost osobnih podataka, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja primjenom odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera.

Vaše podatke štitimo:

  • implementacijom pseudonimizacije baze podatka kad god je to moguće,
  • korištenjem sigurnih metoda prilikom obrade Vaših osobnih podatka radi sprječavanja  neovlaštenog pristupa, primjenom suvremenih metoda zaštite i kontrole pristupa podatkovnim resursima koji sadrže osobne podatke,
  • kontinuiranim nadzorom nad svim resursima koji se koriste za obradu osobnih podatka.

 

Sve podatke štitimo u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podatka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podatka (NN 42/2018.)

Centar osobne podatke čuva samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podatci obrađuju. Iznimno, osobni podatci mogu se pohraniti i na dulja razdoblja, ali samo ako će se oni obrađivati isključivo u svrhe arhiviranja u javnom interesu, u svrhu znanstvenog ili povijesnog istraživanja ili u statističke svrhe.

 

Službenik za zaštitu osobnih podataka:

kontakt: vodnikova@vodnikova.hr

tel. 01 4877-800

Škola stranih jezika Vodnikova 65 godina inovacije, znanja i iskustva