12. sijećanj 2018.

NJEMAČKI ZA NJEGOVATELJE - UPISI U TIJEKU

Ovaj je tečaj namijenjen početnicima koji žele dobiti posao njegovatelja u Njemačkoj. Upisati se mogu kandidati koji su sklopili ugovor s agencijom FairCare iz Berlina.
Tečaj ima 70 nastavnih sati, a nastava se odvija dinamikom od 5x3 nastavna sata tjedno (3 nastavna sata svakog radnog dana, 5 dana u tjednu), te traje cca 5 tjedana.
Program tečaja prilagođen je jezičnim potrebama njegovatelja.
Na kraju tečaja polaznici polažu završni ispit.
Školarina je 2.480 kn. Pola školarine plaća agencija FairCare, pod uvjetom da se polaznik po uspješno završenom tečaju zaposli u Njemačkoj posredstvom agencije FairCare.
Polaznici svoju polovicu školarine mogu platiti:
- gotovoinom u 2 obroka, pri kod upisa, drugi neposredno prije ispita, ili
- karticom u 4 obroka, kod upisa.

Polaznici koji se tijekom tečaja ili po uspješno završenom tečaju predomisle pa se ne zaposle posredstvom agencije FairCare bit će obvezni platiti cijelu školarinu.

Školarina uključuje i nastavne materijale za polaznike.
Tečaj će početi kada bude upisano najmanje 7 polaznika.

Po završetku ovoga prvog tečaja za njegovatelje, oni polaznici koji žele dobiti bolje plaćan posao njegovatelja mogu upisati drugi tečaj za njegovatelje, koji ima jednak broj nastavnih sati i jednaku školarinu kao i prvi tečaj. Drugi tečaj za njegovatelje mogu (slijedom testiranja) upisati i svi ostali kandidati koji su već učili njemački jezik.

Škola stranih jezika Vodnikova 65 godina inovacije, znanja i iskustva